Övriga skivor

Snorting Maradonas har medverkat på flera samlingsskivor och dylikt. Det kan hända att vi missat något, men förhoppningen är att denna lista ska vara komplett:

Inför ett sådant argument måste jag naturligtvis böja mig [2008]

inforettsadant

När version 3 utav Samling vid punken skulle släppas så bestämde sig utgivarna för att byta namn på den. Istället fick samlingen det munvänliga namnet Inför ett sådant argument måste jag naturligtvis böja mig!. Eftersom det var ont om material att ha med (på grund av vår oförmåga att spela in nya saker) så gick vi in i en studio i Borås och spelade in låten Karikaterror. Bakom rattarna satt Tobias Walka och styrde och ställde.

Låt: Karikaterror (tidigare osläppt)
Låten finns på Myspace

Medverkande

Erik Sjöstrand – sång
Harry Chichon – elgitarr
Pelle Andersson – elbas
Ragnar Bern – trummor

Melodier vi minns (typ) [2007]

melodier

Varnagel fick en idé om att ett gäng punkband som spelat endel ihop skulle göra nytolkningar utav 90-talsfavoriter. Medverkar gör alltså vi, Varnagel (Räserbajs – Alingetexas), Sällskapsresan (Asta Kask – Dom får aldrig mig) och Greta Kassler (Dia Psalma – Hon får).  Skivan spelades in i Studio Oliv i Stockholm med Varnagel-gänget bakom rattarna.

Låt: Punkskolan (cover av De Lyckliga Kompisarna, nyinspelning)
Låten finns på Myspace

Medverkande

Erik Sjöstrand – sång
Harry Chichon – elgitarr
Pelle Andersson – sång, elbas
Ragnar Bern – trummor
Gomer Explensch – tenorsaxofon
Ola Brunius, Sara Hagerö, Jögga Svensson – hockeykör

Samling vid punken #2 [2007]

svp21

Uppföljaren till första Samling vid punken (se nedan).

Låt: Mitt liv på TV (från Klasskamrater)

Äggröran 7 [2006]

agg60

Efter att vi medverkat i Expressen så tyckte Ägget på Äggtapes Records att vi skulle vara med på den smått legendariska Äggröran-samlingen, vilket vi självklart sa ja till. Förmodligen den skiva med bäst distrubition som vi medverkat på.

Låt: Kungliga Jiggen (från Klasskamrater)

Samling vid punken [2006]

samlingvidpunken

Samling vid Punken var en samlingsskiva med svenska punkband. Skivan släpptes ihop av flera olika skivbolag och andra som hjälpte till med projektet. Skivan kan ses lite som en fortsättning efter Birdnests Definitivt 50 spänn-skivor.

Låt: Att släcka en eldsjäl (från Klasskamrater)

Låtfabriken [2006]

Musik i Väst anordnade ett projekt som hette Låtfabriken. Detta projekt gick helt enkelt ut på att bli bättre på att skriva låtar. Erik och Pelle medverkade som delar ur Snorting Maradonas. Förutom ett gäng sammankomster så fick alla medverkande spela in en låt i en studio. Dessa låtar hamnade sedan på en skiva med just titeln Låtfabriken. Hur många exemplar som finns av denna skiva har vi ingen aning om, men det är antagligen inte så många. Låten heter Klagan i Dm och skrevs av Pelle.

Låt: Klagan i Dm (tidigare osläppt)
Ladda ner låten här

Medverkande

Erik Sjöstrand – sång, mandolin, trummaskin
Pelle Andersson – sång, elbas, elgitarr, trummaskin
Dan Hellström – fiol, trummaskin

Sjuhäradspunk #1 [2006]

sjuharadspunk

En till skiva som Pelle släppte, denna gång tillsammans med den glade markbon Johan Ljunggren. Skivan innehåller två låtar vardera från olika band i Sjuhäradsbyggden. Bland annat så medverkar Roberts gamla band Monkey Business.

Låtar: Priset är högt för att priset ska va lågt, Terroristjakten (båda från Lärobok)

Tralleluja No. 1 [2006]

tralleluja

En samlingsskiva som Pelle satte ihop tillsammans med en schysst snubbe. Skivan innehöll flera svenska punkband, främst trallpunk, samt ett japanskt trallpunkband. Finns i en upplaga om 100 exemplar.

Låt: 20 spänn (från Klasskamrater)

Rockborgen 033 #6 [2005]

Den första samlingsplattan som bandet var med på var den gamla hederliga rockborgensamlingen! En skiva med lokala band från Borås.

Låt: Internetslav (från Lärobok)

Lämna en kommentar