RKU-spelningen var grymt kul!

13 december 2008 – RKU – Göteborg

Redan vid 17.00 kom Maradonnorna till Marx-Engels-huset på Fjärde långgatan i Göteborg. Det var dags för ett soundcheck, i god tid för en gångs skull. Erik var orolig eftersom förra gången han spelade på sagda ställe så var det inte ordentliget jordat, så stötar uppstod då det sjöngs och spelades samtidigt. Det fanns dock hopp för pojkarna, på framsidan av någon sporttidning så stod det nämligen om ”Maradonas comeback”.

Efter lite inställningar så blev det förvånansvärt bra ljud i lokalen, trots mycket eko och utrustning billigare än ställen med betydligt sämre ljud. Vi i bandet stannade på spelstället ett tag och repade lite, det gjorde inget för övriga eftersom publiken inte kommit än. Efter ett tag stack vi iväg på kinarestaurang. Väl där så försökte Robin ragga med sig ett par damer till spelningen. De sa att de skulle komma och kolla, men gjorde det icke.

När vi kom tillbaka så hängde vi i logen ett rätt bra tag, för vi skulle inte spela förrän vid 22.00. Det fanns Pepsi, mineralvatten och pepparkakor så allt var frid och fröjd! Trots att vi spelade så sent så lyckades vi ändå med bedriften att bli sena, vi var lata helt enkelt. Efter ett coolt pianoarrangemang av Popoffer så drog spelningen igång med en karaktäristisk basgång.

Publiken var glada i hågen och dansade och sjöng med. Det hela var fysiskt och svettigt. Det kändes kaotiskt och oproffsigt, men fan så roligt. Det är oerhört kul att få respons från publiken när man spelar!

Efter spelningen minglades det ett tag innan det var dags att dra sig från de rödas fästning. Tack till alla som kom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: