Gamla saker

För den som är intresserad finns här dokumenterat gamla saker vi har sålt. Observera att dessa saker inte går att beställa, då de är slutsålda.

T-Shirt – Knallen gillar

[bild saknas för tillfället]

Denna t-shirt var snygg på de flesta som bar den. Om vi inte minns fel så existerar denna t-shirt i en upplaga om ungefär 50 exemplar.
Det var inte alla som förstod varför det stod ”Knallen gillar Snorting Maradonas” på den. Detta berodde dock på att knallen är en känd symbol för Borås, och Erik och Pelle tyckte att ”Knallen gillar” var oerhört roligt.

T-Shirt och klistermärke – Nya Snorting Maradonas

nyasnortingmaradonas

Denna logotyp togs fram efter det att moderaterna vann valet 2006, under namnet Nya Moderaterna. Logotypen trycktes på ett antal tröjor (ca 30?) men färgerna stämde tyvärr inte. Tryckeriet gav därför oss billigare offert, och vi sålde dem därav snorbilligt. Trycket gjordes också på klistermärken.

Klistermärke – Snorting Maradonas

stickers

Dessa klistermärken gjordes någon gång efter att Klasskamrater kommit ut. Logotypen med siluetterna återfinns också på pins och på själva skivan till Klasskamrater.

Plektrum

plektrum

Ett utav de tidigare merch-sakerna Snorting Maradonas hade var egna plektrum. Plektrumen var 1mm tjocka och en gammal logotyp på sig. Det är svårt att komma ihåg upplaga, men 25-50 om minnet inte sviker.

Tygmärken

patch

Tygmärken att ha på väskor och skinnjackor är ju tufft, och lätta att göra själva! Detta var tankarna hos ett ungt Snorting Maradonas. Erik tillverkade ungefär 10 stycken av dessa märken innan han tröttnade. Märkena gjordes på ett blått tyg med hjälp utav vit textilfärg, en egenproducerad schablon, en tvättsvamp och en liten pensel. Med en produktionstid på 40 minuter per märke och en kostnad på 10kr så var det ett hantverk av den billigaste sorten.

Pin

pin

Denna punkiga pin föreställer Snorting Maradonas första logga. 2,5 cm i diameter. Finns i 50 exemplar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: