Klasskamrater (2006)

klasskamrater

Klasskamrater är vår 4-spårs EP som släpptes på Sekerhetspersonaal Records 2006. EPn blev mest känd som det alster där låten Kungliga Jiggen fanns, på grund av diverse skandaler. Skivan spelades in i Rekord Studio i Stockholm utav Håkan Sörle. Värt att nämna är att trumpetspelaren på skivan hörde av sig i efterhand och lät meddela att hon inte gillade texterna.

Lyssna på vår myspace!

Låtlista (klicka för texter)

  1. Att släcka en eldsjäl
  2. Kungliga jiggen
  3. 20 spänn
  4. Mitt liv på TV

Medverkande

Erik Sjöstrand – sång, mandoliner, dragspel
Harry Chichon – sång, elgitarr
Pelle Andersson – sång, akustisk gitarr
Ragnar Bern – sång, trummor, slagverk, akustisk gitarr
Gomer Explensch – tenorsaxofon
Gabriella Hansson – trumpet
Håkan Sörle – ticks

1 Responses to Klasskamrater (2006)

  1. Saris skriver:

    Sitter och råkade bli nostalgisk såhär på småtimmarna… Hamnade här av andra skäl egentligen, men fastnade och har klickat runt for ol’ lang’ syne (?) bra länge nu.
    Fan vad jag vill in i gemet igen på något sätt, (musik-gemet, låtar liggande utan replokal etc., men nu var det inte det jag skulle skriva om, om någon nu nu läser) här växes fan inte upp! Har varken vilja, förmåga eller samvete till sådana futiliteter! – ”Uppväxande” alltså. -:]

    …Jag roades på mitt sedvanligt pubertala sätt av att läsa om att spela på en platta och därpå – det är just ”därpå” som är amuserings-momentet! – uttrycka ogillande mot texterna.
    (Ja, jag menar inte så illa som det ser ut; OM det ser så jävla illa ut)
    Tack för dagens första fniss!

    Och tack ni grabbar (er…ja, ni vet … Erik & Pelle & ”Skorpan” & Harry främst då) för fantastiska minnen; ni Rockade Röv!
    Göteborgs-giget, eller GIGEN, men menar främst uppslutningen efter GBG-svänget i de hög-Röda rummen (two puns in one punch! -;P) var något jag sent – om någonsin – kommer glömma…Skandera [Dan] Berglund i tilltagande skara genom Göteborgsnatten var sjukligt mäktigt.

    Nä nu får det vara nog med svada.
    Om någon av er läser, så sköt om er därute. Det är som vi vet en hård värld! (And I’ve got the scars to prove it!)

    Up up and away! …in my Swenglish way… -:P

    /Saris da Sekerhetspersonaal

Lämna en kommentar